viernes, 8 de agosto de 2008

08-08-08


Una bona data per recordar. Temptejant camins de l'empordà per evitar la "tractorada". Girasols amb el cap cot, com el de tots els companys del cotxe. L'any que vé tinc que passar per la petita carretera quan tots mirin al front, brillants i quasi desafiants com soldadets afilerats a banda i banda de la calçada, he pensat per un moment. He d'agafar una llibreteta per anotar-ho, no vull oblidar-me de tantes coses que tinc pendents, perque sé que la memòria és feble i també selectiva en certs moments.
Un comentari sobre el dia d'avui m'ha fet sortir per uns instants de la meva abstracció. És veritat que es pot disfrutar de la pau i de la felicitat eterna com he escoltat dir fa una estona al capellà ?.
Excuses de mal pagador, he pensat en sentir-ho pronunciar. Un munt de paraules vanes i fetes exprés per als qui necessiten fugir de la realitat, per als que construeixen el món a la seva mida, per als que tot i de una manera inconscient, el fan girar al seu voltant ignorants que més enllà de la pròpia mirada, sempre n'hi ha un altra. Afortunadament.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Gracies per deixar rastre, comentari, el la teva ultima visita en el meu blog. Sempre es un gust llegir-te... Excuses de mal pagador, jejeje.... una de les teves fraces favorites, i lo que no saps, es que s'esta convertin en una de les meves també... ;-)